Angeli

Angeli


Image

Stik z ''nevidnim'' svetom je resnično zanimiv. Že od otroštva sem čutila in zaznavala, da obstaja nekaj več kot le ta ''viden'' materialni svet.

To nadčutno zaznavanje nekateri imenujejo intuicija ali modrost Vesolja ali Višji Jaz. Zame ni toliko pomemben izraz kot dejstvo, da obstaja ''nekaj več'' ... kaj je to, si razlagaa vsak po svoje.

Ko smo v stiku s seboj, s svojim notranjim glasom (intuicijo), je marsikaj lažje. Marsikateri izziv je lažje premagljiv ali pa se celo uspešno ''izmuznemo'' iz kakšne negativne situacije.

 

 

Angele najraje poimenujem kar ''Bitja Svetlobe'', saj ne obstajajo le angeli in nadangeli. Vsa bitja, ki izhajajo iz Svetlobe in prihajajo v imenu Stvarnika, so zame Bitja Svetlobe.

Ko smo zelo sproščeni in brez skrbi, lahko vzpostavimo resnično močen stik z njimi in mogoče nam jih uspe tudi videti ali vsaj zaznati, čutiti. Navadno lahko vidimo svetlobne iskrice, ki so lahko različnih barv ali celo svetlobno postavo, ki se je tudi meni pojavila.

Takrat je bilo ravno obdobje, mojega poglobljenega raziskovanja, odkrivanja in spoznavanja vseh teh zadev, ki so me od nekdaj zanimale in sem želela prejeti konkretno znamenje o njihovem obstoju. Seveda se ta svetlobna postava ni pojavila takrat, ko sem to želela, ampak ko sem z užitkom prebirala razno duhovno literaturo in sploh nisem razmišljala o tem; skratka zgodilo se je čisto nepričakovano in sprva sploh nisem mogla dojeti, kaj se dogaja. Zgledalo je kot nekakšna svetlobna meglica in ne, ni bilo kril. ;)

Če želiš prejeti kakšno spodbujajoče ali opozorilno sporočilce, pojdi na podzavihek Sporočila za tvojo dušo in klikni na izbrano karto. Tu se ne gre za vedeževanje (tudi sama tega ne odobravam in ne počnem), ampak le za sporočilo, ki ti bo dalo nek zagon v nov dan.

Image

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476