Numerologija

NUMEROLOGIJA


Image
Numerologija me je zanimala že od nekdaj, a me je nekako moja življenjska pot vodila v druge smeri; v drugo smer študija - sem diplomirana anglistka in sociologinja.Vse z določenim razlogom in hvaležna sem za vse izkušnje, čeprav so bile nekatere še daleč od prijetnih. Zgleda, sem kot duša to potrebovala.

Po rojstvu druge deklice sem se odločila poglobljeno raziskati zadeve, ki so me od majhnih nog privlačile in vzbujale nek poseben občutek. Iz dneva v dan, ko sem vse bolj odkrivala, raziskovala, spoznavala in se izobraževala, se je v meni vse bolj naseljeval občutek zadovoljstva in občutek, da stopam po ''domači'' poti, s katere sem samo skrenila za določen čas.Hvaležna sem vsem učiteljem, tujim in domačim, ki so me vodili in učili, a največ so vredne moje izkušnje, saj so mi vedno znova potrjevale, da sem na pravi poti. Marsikaj mi je postalo bolj jasno, kot npr.: zakaj se pojavljajo določeni izzivi; zakaj mi neko obdobje prinaša več lepega kot drugo; kakšno je moje življenjsko poslanstvo; česa se moram naučiti, da bom kot duša rasla in se razvijala, ... in še mnogo drugih odgovorov, ki sem jih prejemala skozi učenje numerologije.

Zanimivo mi je bilo predvsem to, kako sem lahko na hiter način dobila uvid v določeno situacijo.Na podlagi vseh dobljenih izkušenj sem ustvarila svoj sistem numerologije, ki ga najraje kombiniram z drugimi usvojenimi znanji (kot npr. z vedsko astrologijo).

KAJ JE NUMEROLOGIJA?


Numerologija je čudovito orodje, ki nam lahko služi kot zemljevid, ki odkriva načrt naše duše.


Naša duša se veliko let pripravlja na življenje tu, na Zemlji. Vsekakor ima pred tem izbiro ali se sploh želi utelesiti kot človeško bitje in tako nadaljevati s svojim evolucijskim procesom ali ne. Bolj kot je ''napredna'' duša, dalj časa bo potrebovala za to odločitev.

Življenje mora biti vnaprej dobro načrtovano, preden se duša reinkarnira v določeno telo (npr. izbrana življenjska pot, potovanje duše skozi različna življenjska obdobja, njene izkušnje in še mnogo drugih informacij je zajetih v njenem načrtu). Načrt duše je ključ, s katerim si lahko pomagamo soočiti se z vsemi življenjskimi izzivi, kateri nam pridejo nasproti. Bolj, ko se upiramo spremembam in lekcijam, težje je naše življenje, saj si je naša duša izbrala vse karmične lekcije, izzive in izkušnje, katere naj bi osvojila.

Le redke duše so prišle na svet in kmalu začele živeti svoje poslanstvo; večina duš ima nalogo, da to še odkrije.


Zavedajmo se, da smo MI MOJSTRI SVOJEGA ŽIVLJENJA. Le z globljim spoznavanjem samega sebe lahko odkrijemo, kdo pravzaprav smo ter kakšne so naše dobre in šibke točke. Na izzive lahko gledamo kot na priložnost, s pomočjo katere bo naša duša zrasla ali pa na njih gledamo negativno, igramo vlogo žrtve ter posledično obstojimo. Izbira je naša.


Bog ni naš sodnik in tudi ne bo naš sodnik, ko ''umremo'' oz. ko duša zapusti naše telo. Naša duša bo naš sodnik, ko bo ovrednotila naše dosežke oz. kaj smo in česa nismo storili v tem življenju. Bog nas sprejema takšne kot SMO in nam je dal SVOBODNO voljo.

Ko boste končno začeli razumeti svoje življenje, se bodo vedno bolj dogajali čudeži, ki bodo ''odpirali vrata'' ravno takrat, ko boste to potrebovali. Pojavljale se bodo nove priložnosti, ki vam bodo dale možnost, da se pomaknete naprej. Vesolje bo vedno podpiralo vašo rast, saj to je tudi namen vašega življenja na Zemlji.

 

VSI PODATKI, KI MI JIH POSREDUJETE SO ZAUPNI IN NAMENJENI IZKLJUČNO ZA SVETOVALNE NAMENE!

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1, saj podjetje Zolea ni davčni zavezanec.

Po vplačilu na poslovni TRR pričnem z vpogledom ali analizo takoj, ko utegnem (odvisno od predhodnih naročil).

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476