Svetovanja

REGRESIJA


Regresija je posebna tehnika, kjer se stranka vrača v različna obdobja v tem življenju kot tudi v pretekla življenja.

Regresije so individualne, saj vsaka oseba potrebuje svoj pristop in vodstvo skozi življenjske situacije. Predeluje se veliko različnih situacij in predsem odnosov z določenimi osebami, ki so nam na nek način ''vzeli'' energijo ali pa smo jo sami na (ne)zavednem nivoju ''vzeli'' komu. Zato sama dajem največ poudarka na sedanjem življenju in če oseba želi, da pogledamo kakšno preteklo življenje, to tudi storiva.

Pred pričetkom regresije opravim z vsako osebo razgovor, da vidim, katera področja so šibka; kje je največ težav, izzivov.

Nekateri nosijo s seboj težo ''večje karmične prtljage'', ki jim skozi življenje prinaša več lekcij oziroma izzivov. Če se komu določene zadeve ponavljajo, je dobro pogledati tisto preteklo življenje, ki je ključno za razumevanje neke situacije in šele potem se lahko prične proces čiščenja tistih energij in s tem raztapljanja blokad, ki marsikomu onemogočajo korak naprej v želeni smeri.

Med regresijo se pregledajo tudi odnosi s tistimi ljudmi, ki so odigrali ali še igrajo pomembno vlogo v življenju osebe. Včasih so vezi med njimi zelo negativne. Išče se tudi vzrok nekega izziva in ko se le-ta odkrije, steče ''samozdravljenje'' Duše.

POUDAREK ni le na preteklem oz. preteklih življenjih, ampak predvsem na SEDANJEM ŽIVLJENJU, saj v večini primerov je potrebno veliko predelati ali v maternici ali v zgodnjem otroštvu, najstništvu kot tudi v odraslem obdobju. Tako tudi vsak dojame, zakaj se v tem življenju srečuje z določenimi težavami oziroma izzivi oziroma zakaj nekaj ne steče kot bi si želel.


Pri regresiji je mogoče prejeti še svetovanje na podlagi rojstnih podatkov (jyotish analiza, numerične kode, energijski vpogled) in le-to traja dodatno uro.

Regresija je torej takšna tehnika, kjer se vračate v različna obdobja in sicer tako v sedanjem življenju kot tudi v pretekla življenja, zato včasih traja dlje od predvidenega časa. Vse je odvisno, kakšne odgovore želite prejeti. Včasih se še kaj dodatno razkrije.

Regresija se lahko ponovi, a šele po določenem času (se dogovoriva glede na situacijo ali težavo). V tem primeru se plača po polovični ceni.

 

SOUL - ASTRO - NUMERO SVETOVANJE


Soul-Astro-numero svetovanje je poglobljeno svetovanje, kjer se naredi vpogled v dušni zapis ter se tudi naredi astrološka in numerološka analiza osebe. Gre za svetovanje glede na rojstni datum osebe, točno uro rojstva in kraj rojstva, ki vključuje kombinacijo različnih usvojenih znanj. Izrišem rojstno karto (po jyotish-u - indijski astrologiji), kjer se lahko razbere veliko informacij (dušno poslanstvo, življenjske naloge, karmične lekcije ipd). Prav tako vse to kombiniram z numerologijo, saj se ti starodavni vedi lepo dopolnjujeta ter tako prejmem dodaten uvid v Dušni zapis osebe.

Poglobljena dušna svetovanja so zelo obsežna in trajajo od 2 do 3 ure. Skozi pogovor skušam marsikaj osvetliti, razjasniti in predstaviti preventivne tehnike, s pomočjo katerih si lahko pomagate na tistem področju, ki je za vas največji izziv. 

Svetovanje poteka po TELEFONU / ZOOM-u; možen tudi OSEBNI OBISK.


Izbirate lahko med 3 vrstami svetovanj (SAN Reading-ov): 

  1. KRAJŠE S.A.N. SVETOVANJE
  2. CELOVITO S.A.N. SVETOVANJE


Po vplačilu na poslovni TRR prejmete svoj termin osebnega obiska ali telefonskega pogovora.
Potrebujem le vnaprej vaše rojstne podatke (tudi točno uro in kraj rojstva), da imam pripravljeno natalno karto na samem srečanju.

V kolikor vam čas ne dopušča za oseben obisk, se lahko dogovoriva za telefonski pogovor ali pogovor preko aplikacije Zoom.

Bistvene podatke prejmete tudi v pisni obliki, če želite. Na željo nekateri snemajo svetovanje in tako vam ostane za spomin.

 

TEHNIKA IMENOVANJA - NAMKARAN po Djotišu (Jyotish-u)


Vsako ime ali vzdevek oddaja določeno vibracijo, saj vsaka črka aktivira določeno energijo. Kakšna je ta energija, ki jo oddaja tvoje ime, se lahko pogleda s pomočjo vedske ali djotiš tehnike, imenovane Namkaran.

Pri jyotish-u / djotišu so zelo pomembni glasovi in sicer pomembno je, kako izgovarjamo določeno ime. Na podlagi tega se preračuna, v katero hišo ali področje ''pade'' posamezno ime; npr. ime Sara bo nekomu aktiviralo uspeh, medtem ko isto ime lahko nekomu drugemu aktivira ovire in podobno. Seveda so tudi pomembne črke, predvsem nosilne, ki naj bi bile pozitivne za določeno osebo in prav tako so pomembni planeti, ki vladajo ali določenim črkam ali določenim hišam (področjem) v rojstni karti. Vemo, da nam vsi planeti ne prinašajo dobre stvari, zato je tudi potrebno paziti pri izboru črk, pri čemer vam tudi sama svetujem na podlagi vaše rojstne karte.

Podobno se določa ime podjetja, proizvoda, projekta. 

 
SVETOVANJE GLEDE IMENA: osebno ali po telefonu / Zoom-u

Djotiš ali vedska astrologija je močno orodje, ki nam pomaga razumeti globlje plasti samega sebe. Pokaže nam, s kakšno vibracijo smo se rodili in v kakšnem obdobju smo sedaj. Ponuja tudi vrsto preventivnih tehnik (kot je npr. tehnika Namkaran), s pomočjo katerih si olajšamo težje vibracije in si tako naredimo življenje znosnejše in lepše.

TRANSFORMATION SESSION - nov transformativni program


Transformation Session je NOV osebni tranformativi program, ki je predvsem namenjen vsem, ki si želite narediti večji preboj v življenju; najti notranjo Moč in večjo samozavest do uspeha oziroma do hitrejše realizacije svojega cilja. 


Na prvem srečanju se pogovoriva, kje se je ''zataknilo'' in pogledava, kako bi ukrepala naprej. Predstavim tehnike in orodja, ki so odličen pripomoček na poti osebne tranformacije, kar bo pripomoglo k vašemu hitrejšemu uspehu.

Paketi srečanj so naslednji:

1. INDIVIDUALNI ''TRANSFORMATION SESSION'' ( 1 srečanje)

2. Paket 3 srečanj - TRANSFORMATION SESSION 

3. Paket 5 srečanj - TRANSFORMATION SESSION 

Po vplačilu na poslovni TRR prejmeš določen termin za osebno srečanje.


Poslovni TRR: SI56 6100 0000 9228 248

ZOLEA

Bojana Franetič s.p.

Izobraževanje in druge storitve

Podkraj 65

1292 Ig pri Ljubljani

Za svetovanje me lahko kontaktirate na - 041 656 476